Un investitor cripto a ascuns cinci comori valoroase.

Un joc de vânătoare de comori de 2 milioane de dolari: O provocare pentru mintea ageră

Jon Collins-Black, un muzician și antreprenor din California, a transformat visul său de a găsi o comoară într-o provocare pentru public. A ascuns cinci cufere cu obiecte în valoare de peste două milioane de dolari în diverse locații din Statele Unite, lăsând o serie de indicii pentru cei curajoși și ingenioși care doresc să le descopere.

Comorile ascunse în America: O aventură pentru cei curajoși

Collins a anunțat că a ascuns cinci cufere – patru mai mici și unul mare – prin toată America. A asigurat că niciuna dintre comori nu se află pe pământ privat și nici nu este nevoie să execuți cascadorii periculoase ca să ajungi la ele. Indiciile necesare sunt toate cuprinse în cartea sa „There’s Treasure Inside”.

Obiecte de valoare: O colecție impresionantă

Collins a adunat obiectele incluse în comori prin intermediul licitațiilor și de la vânzătorii de antichități. Printre acestea se numără un bitcoin Casascius – primul bitcoin fizic realizat vreodată, cărți foarte rare de Pokemon, obiecte vechi de pe o epavă, un vas de sticlă în care George Washington își servea desertul, aur și multe altele.

Valoarea totală a comorilor: O investiție considerabilă

Bazat pe prețul pe care Collins l-a plătit pentru obiectele cumpărate la licitație, el a estimat că valoarea totală a obiectelor este undeva între 2 și 3 milioane de dolari. Collins, care susține că banii cu care a cumpărat obiectele i-a câștigat din investițiile făcute în bitcoin la începuturile criptomonedei, a zis că s-a limitat la această sumă de teamă să nu îi „înnebunească” prea mult pe oameni.

Deschiderea cuferelelor: O provocare pentru mintea ageră

Toate cele cinci cufere sunt închise și necesită rezolvarea unor jocuri de perspicacitate ca să poată fi accesate. Toate instrucțiunile necesare au fost îngropate împreună cu comorile, astfel ca oamenii să nu fie nevoiți să le distrugă ca să ajungă la lucrurile de valoare.

Locațiile comorilor: Un secret bine păstrat

Collins a călătorit sute de kilometri prin țară ca să găsească locațiile potrivite pentru ascunderea comorilor, pe care numai el știe unde le-a îngropat. El a promis că va oferi și alte indicii dacă până atunci comorile nu vor fi descoperite.

Un joc de vânătoare de comori: O tradiție fascinantă

Vânătorile de comori au atras de mult timp atenția publicului, de la filmul „Comoara națională” din 2004 care a înregistrat încasări de 350 de milioane de dolari și până la jocul Geocaching, în care oamenii caută comori folosind coordonate GPS. Collins însuși a fost unul dintre cei care au pornit în căutarea comorii ascunse de colecționarul de obiecte de artă Forrest Fenn în Munții Stâncoși în 2010.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *